Duiken, iets voor jou?

Pagina in constructie. Binnenkort zie je meer informatie!

VVW vzw is als federatie voor de recreatieve watersporter al jaren actief in het duiken. Veiligheid, een goede opleiding en een aangename familiale sfeer staan hierbij voorop. 

Wens je meer informatie? Wens je aan te sluiten als nieuwe of bestaande duikclub?

Contacteer dan het secretariaat op britt@vvw.be. Via VVW ben je aangesloten bij een erkende sportfederatie, en heb je een goede verzekering voor je leden en clubactiviteiten.


Evenementen

Nachtduik La Gombe 27 april 2024

Noteer alvast in uw agenda: Nachtduik La Gombe 27 april 2024!

 

Op zaterdag 27 april 2024 organiseren de Limburgse clubs van VVW Discipline Duiken een gezellige en toffe nachtduik in de oude steengroeve van Esneux.

La Gombe is een oude steengroeve met imposante rotswanden, die steil uit het water omhoog steken. In de steengroeve van La Gombe zwemt aardig wat vis rond, waaronder snoeken, karper, rivierbaars, steur, voorn, barbeel enz .

Er liggen ook tal van objecten op de bodem, waaronder een tank, legervliegtuig, schietstoel, bootjes, kajak,... De maximum duikdiepte bedraagt 30 m.

 

Heb je al nagedacht of je graag wil deelnemen aan de Nachtduik die georganiseerd wordt door de Limburgse clubs van VVW Discipline Duiken?

Niet alleen alle gebrevetteerde duikers van VVW Discipline Duiken, maar ook de gebrevetteerde duikers van andere federaties én de niet-duikers zijn welkom.
Kortom, iedereen die dit evenement eens wil meemaken is welkom!